Με μία ματιά.

Η εταιρεία Lampropoulos Transport δραστηριοποιείται στον χώρο των διεθνών οδικών μεταφορών, με εξειδίκευση στις οδικές μεταφορές ευπαθών προϊόντων σε συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Η πολυετής παρουσία μας στον χώρο των μεταφορών και η αμεσότητα ανταπόκρισης στις αυξανόμενες ανάγκες και προκλήσεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς, ισχυροποίησε την αξιοπιστία και το κύρος της εταιρείας μας προσφέροντας μας, μία ισχυρή θέση στον χώρο των διεθνών μεταφορών, χτίζοντας σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Η φιλοσοφία μας.

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας σε συνδυασμό με το όραμα μας να προσφέρουμε αξιόπιστες και ασφαλείς μεταφορές ευπαθών προϊόντων σε συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας, στηρίζεται, στην προσωπική προσέγγιση των πελατών μας. Τοποθετώντας τον, στο επίκεντρο των προσπαθειών μας για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του.

Η πολυετής εμπειρία μας στην μεταφορά, το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει την εταιρεία μας, οι καινοτόμες λύσεις μας και η ασφάλεια των οχημάτων μας αποτελούν την εγγύηση. Ώστε οι πελάτες μας, να απολαμβάνουν την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα.

Οι Αρχές μας.

  • Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με ασφάλεια, συνέπεια και ταχύτητα.
  • Προσπαθούμε να ξεπερνάμε τις ανάγκες και προσδοκίες των πελατών μας.
  • Δυναμώνουμε τις σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας. Με σεβασμό και ακεραιότητα.
  • Παρακολουθούμε τις ανάγκες της αγοράς και εξελισσόμαστε συνεχώς.
  • Παρέχουμε συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη των ανθρώπων μας.
  • Λειτουργούμε ώς συλλογικό εταιρικό σύνολο με κοινωνικό αίσθημα ευθύνης.

Η Ομάδα μας.

Η εξέλιξη και η ανάπτυξη της εταιρείας μας, ξεκινά από τους ανθρώπους μας.

Με τους συνεργάτες που αποτελούν την ομάδα μας έχοντας υιοθετήσει την φιλοσοφία και τις αρχές μας, μοιραζόμαστε το πάθος και την αγάπη για την δουλειά μας, καθώς κοινός στόχος είναι να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Με την δυνατότητα να επικοινωνούμε σε προσωπικό επίπεδο έχουμε δημιουργήσει κάτι εντελώς διαφορετικό από μία απρόσωπη εργασιακή σχέση. Η εμπειρία και η κατάρτιση των ανθρώπων που εργάζονται στην εταιρεία μας, σε συνδυασμό με το αίσθημα ομαδικότητας και την αφοσίωση τους στο όραμα της εταιρείας, αποτελούν την κινητήρια δύναμη μας.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας